Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Taban Puanları

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Taban Puanları
2020 TYT–AYT (YKS)’ye girenler aşağıda yer alan 2019 Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği taban puanları, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Bu puanlar 2019 Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2020 YKS’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. 2019-2020 Yiyecek İçecek İşletmeciliği Taban Puanları ve Başarı Sıralaması :

2020 YKS'ye girenler aşağıda yer alan Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği bölümü hangi üniversitelerde var : Muğla Sıtkı Koçman ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi.

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği bölümü hangi puan türü ile öğrenci alıyor : EA

# Not-1: Bu sayfadaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Tercih yapmadan önce ÖSYM'nin son yayınladığı kılavuzu inceleyip ona göre tercih listenizi hazırlayınız.

# Not-2: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölümü 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması:

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü Kont. Taban Puanı Başarı Sırası
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği EA 50 208,36907 814938
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği EA 50 Dolmadı Dolmadı
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği (KKTC Uyruklu) EA 1 Dolmadı Dolmadı

Kaynak:Eğitim Sistem

9
3
1
2
2
2
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.