YÖKDİL 9 Temmuz 2017 Sınav Yorumları

YÖKDİL 9 Temmuz 2017 Sınav Yorumları
Yökdil sınavı sona erdi. Peki sınava giren adaylar sınav ile ilgili ne dedi? Sınav zor muydu yoksa kolay mıydı? İşte Yökdil sınav yorumları.
Yükseköğretim Kurulu tarafından bugün gerçekleştirilen YÖKDİL sınavı tamamlandı. YÖKDİL sınavının tamamlanmasının ardından sınava giren binlerce aday, sınav soru ve cevaplarının açıklanmasını beklemeye başladı.
 
YÖKDİL sınavlarının sona ermesi ile sınav soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını merak eden adaylar, hatırladıkları soruları kendi aralarında tartışmaya başladı. İnternet üzerinde forum sayfalarında ve sosyal medya üzerinde paylaşım yapan adaylar, YÖKDİL sınavları hakkında yorumlarını diğer adaylarla paylaştı. Adaylardan alınan bilgilere göre sınavın biraz zor olduğu, ancak YDS'ye oranla daha adil bir sınav olduğu öğrenildi.

İşte Yökdil Sınavı adayların yorumları

# Liseden başlayarak girdiğim tüm denemeler ve sınavlar dahil şu ana kadar gördüğüm en kolay sınavdı.(sosyal bilimler) #yökdil
# Çalışsam 75 liraya, çalışmasam sınavın kolay olmasına üzülüyorm?, her halükarda zarardaym ama pişman değilim yine olsa yine girerim ?? #yökdil
# İngilizce bilmeyip sınavdan 80 alanlar dolaşır artık ortalarda kasım kasım #yökdil
# Öyle kolay bir sınavdı, çalışma fırsatı olmadan orta halli geldi geçti. Çalışanlar uçmuştur sanırım
 
YÖKDİL sınavı Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirildiğinden dolayı sınav soru ve cevapları, Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden adaylara duyurulacak.
 
Sizde sınavda akılınza takılan soruları ve sınav ile iligli düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum kısmından diğer adaylarla paylaşabilir, bu konuda tartışabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.