Youtube Ücretli Video Servisini Hayata Geçiriyor

Youtube Ücretli Video Servisini Hayata Geçiriyor
Gerek yayınları gerekse kendisi için yeni bir gelir modeli oluşturmak isteyen popüler video paylaşım sitesi Youtube yakın zamanda ücretli video servisine geçeceğini duyurdu.

Bir süredir söylenti olarak dolaşan ücretli video özelliği nihayet devreye alınıyor. Youtube tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar artık bazı videoları izlemek için para ödemek zorunda kalacaklar. 

Şirketin aldığı bu karar 21 Ekim'de Los Angeles'ta düzenlenecek olan etkinlikte resmiyet kazanacak. Youtube'nun geçtiğimiz yıl duyurduğu "Popüler içerik sahiplerinin yeni içeriklerini destekleme" girişimi ile bağlantılı olan bu gelişme Youtube'ta bulunan tüm videolar için geçerli olmayacak. 

Şirket bir yandan ücretsiz ve reklam destekli hizmet sunmaya devam ederken, diğer yandan belli başlı videolar için ücretlendirme sistemini devreye alacak. Söz konusu yeniliğin 21 Ekim'deki etkinlikte geniş çaplı duyurulması bekleniyor. Ancak yayına girmesi konusunda 2016'ya sarkacak gibi görünüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.