2 Yıllık Önlisans Bölümlerinin Taban Puanları

2 Yıllık Önlisans Bölümlerinin Taban Puanları
2020 TYT'ye girip 2 yıllık önlisans tercihi yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamaları ve taban puanlarını göz önünde bulundurmalılar. 2 Yıllık Bölümlerin Taban Puanları 2020 ve Başarı Sıralamaları ve kontenjanlarını inceleyeceğiz.

TYT sınavlarına giren üniversite adayları için 2019 2 yıllık üniversite taban puanları başarı sıralamaları ve kontenjanlarına yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

TYT ve YKS sınavlarına girecek veya girmiş olan üniversite adayları için 2020 2 yıllık üniversite taban puanları başarı sıralamaları hakkında aşağıda bir liste hazırladık. 2 Yıllık Üniversite Bölümlerin Taban Puanları için hazırlanmış bu liste, ÖSYM tarafından yayınlanan en son verilere dayanarak tüm bilgiler güncel olarak hazırlandı.

2 Yıllık (Önlisans) Bölümlerin 2020 Üniversite Taban Puanları, Başarı Sıralamaları, 2020 TYT’ye girenler aşağıda yer alan önlisans 2 yıllık (iki yıllık) bölümler, taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.Bu puanlar 2019 Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2020 TYT'ye girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamalarını göz önünde bulundurmalılar.

2 yıllık Önlisans Üniversite Bölümleri Taban Puanları, Başarı Sıralamaları ve kontenjanları şu şekildedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

2
0
0
1
1
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.