2016 Okan Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak

2016 Okan Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak
Okan Koleji Bursluluk Sınavı 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 10:00'da yapılacak.

Bursluluk Sınavına yönelik olarak başvuru işlemleri devam ediyor. Okan Kolejine 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında kayıt yaptırmak isteyen ve şu anda 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıfta okuyan öğrenciler aşağıda yer alan Okan Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru Linkine tıklayarak sınav için kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Okan Koleji Bursluluk Sınavı

Okan Koleji Bursluluk Sınavı 4.5.6. ve 7. sınıflar için Okan Koleji Tuzla kampüsünde yapılacak. Sınav sonucu elde edilen başarıya göre kontenjan dahilinde başarı bursu verilecek. Sınava katılım ücreti 50 TL olarak belirlendi.

Bu arada 2016 - 2017 öğretim yılı için Okan Koleji ilköğretim 1.Sınıflara okul olgunluğu, 2. ve 3. sınıflara, başvuru sırası ve kontenjana göre mülakat ile öğrenci alınacak. Detaylı bilgi için Okan Kolejinin aşağıda verilen iletişim bilgilerine tıklayabilir, Okan Kolejinden ile Bursluluk ve Kayıt Ücretleri ile ilgili olarak en güncel bilgiyi alabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.