67 yaşındaki bir kadının bir gözünden en eskisi 35 yıllık olan kaç adet lens çıkarılmıştır

67 yaşındaki bir kadının bir gözünden en eskisi 35 yıllık olan kaç adet lens çıkarılmıştır
2017'de İngiltere'de yapılan bir operasyonda 67 yaşındaki bir kadının bir gözünden en eskisi 35 yıllık olan kaç adet lens çıkarılmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2017'de İngiltere'de yapılan bir operasyonda 67 yaşındaki bir kadının bir gözünden en eskisi 35 yıllık olan kaç adet lens çıkarılmıştır 

A- 27

B- 47

C- 67

D- 87

Doğru Cevap: 27

İngiltere'de katarakt ameliyatı olmak isteyen bir kadının gözünde birbirine yapışık 27 kontakt lens bulundu
Rus medyasına yansıyan habere göre hasta ilk olarak katarakt şikâyetiyle hastaneye başvurdu fakat daha sonra şikâyetlerin nedeninin gözlerinde kalan 27 kontakt lens olduğu anlaşıldı. İsmi açıklanmayan kadının gözlerindeki 17 lensin geçen yıl kasım ayında cerrahlar tarafından tespit edildiği, son yapılan incelemelerde ise kadının gözünden 10 yeni lensin daha çıkarıldığı açıklandı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.