2023 Bilfen Koleji Giriş Sınavı ne zaman

2023 Bilfen Koleji Giriş Sınavı ne zaman
2023 yılında Bilfen Giriş Sınavı Şubat ayında yapılacak. Açıklanan sınav takvimine göre sınava 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katılacak. Bilfen Giriş sınavı 11 Şubat Cumartesi ve 12 Şubat Pazar günü yapılacak.

2023 Bilfen Giriş Sınavı saat kaçta başlayacak

Sınav tarihleri sınıflara göre değişkenlik gösteriyor. 5 ve 6. sınıflar 11 Şubat'ta sınav olacakken 6 ve 7. sınıflar 12 Şubat Pazar günü sınava girecek. Ayrıca 1. sınıf, 2. sınıf ve 3. sınıf öğrencileri mülakata girecek. Bilfen giriş sınavı ve bursluluk sınavının saat kaçta başlayacağına dair bilgi internette yer almıyor. Sınava girilecek olan kampüs yetkilileriyle irtibata geçerek sınav başlama saatini öğrenebilirsiniz.

Bilfen Giriş Sınavına kimler katılabilir

1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri mülakatla, 4. sınıflar ise hem sınav hem mülakatla kuruma kayıt olacak.

Bilfen Giriş Sınavına nasıl başvurulur

Bilfen Giriş Sınavı başvuru işlemleri için aşağıdaki Sınav Ön Kayıt Formu'nu doldurmak gerekiyor. Bilfen Giriş Sınavı başvurusu için aşağıdaki linki tıklayınız.

https://farkyarat.bilfen.com/bgs

18
2
3
2
2
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.