22 Mayıs 2016 KPSS Soruları Cevapları ve Yorumları ( Sınav Hakkında Ki Görüşleriniz Neler ? )

22 Mayıs  2016 KPSS Soruları Cevapları ve Yorumları ( Sınav Hakkında Ki Görüşleriniz Neler ? )
Kamu Personeli Seçme Sınavı sorularını adaylar ile tartışıyoruz. Sınav size göre nasıldı ? Sorular kolay mıydı ? Zor muydu ? Sizlerde forum sayfamızda yorum yaprak görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Kamu Personeli Seçme Sınavı sorularını adaylar ile tartışıyoruz. Sınav size göre nasıldı ? Sorular kolay mıydı ? Zor muydu ? Sizlerde forum sayfamızda yorum yaprak görüşlerinizi belirtebilirsiniz. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ), memur adayları için 22 Mayıs 2016 Pazar günü (bugün) yapıldı. KPSS sorularını, cevaplarını ve sınav yorumlarını birlikte tartışıyoruz.

KPSS, 22 Mayıs 2016 Pazar günü saat 9:30' da başladı. Sınava yaklaşık olarak 1 Milyon 750 Bin kişi katılım sağladı. KPSS adayların kamu kurum ve kuruluşlarına atanmasına basamak olacak. Sınavda adaylara 60 Genel Kültür ve 60 Genel Yetenek Sorusu yönetildi. 
 
KPSS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ. ( ÖSYM tarafından açıklanır açıklanmaz link aktif olacaktır)
 
Adaylar KPSS başvurularını 17 Mart 2016 ile 31 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirdiler. Adaylar sınav başına başvuru ücreti olarak 55 Türk Lirası ödeme yaptılar.  Bilindiği gibi ÖSYM KPSS sonuçları kısa bir süre içerisinde açıklıyordu. Ancak bu sene ÖSYM tarafından yapılan bir açıklama ile sınav tarihlerinin biraz daha geç açıklanacağı belirtildi. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada sınav sonuçlarının 14 Temmuz 2016 tarihinde açıklanacağı belirtildi. 
 
Peki size göre KPSS Soruları nasıldı? Hangi sorularda zorlandınız? 2016 KPSS soruları, cevapları ve yorumlarını sınava giren tüm adaylar forum sayfamızda tartışıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.