7 Ocak 2015 Çarşamba İstanbulda Okullar Tatil mi

7 Ocak 2015 Çarşamba İstanbulda Okullar Tatil mi
7 Ocak 2015 Çarşamba İstanbulda Okullar Tatil mi? İşte Cevabı

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 7 Ocak Çarşamba günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 7 Ocak 2015 Çarşamba Günü Hangi İllere ve İlçelere Kar Tatili Var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

İSTANBUL

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği haber geldi. İstanbul Valiliği'nden gelen haberde yarın yani 07 Ocak Çarşamba okullar tatil edildi. 

7 Ocak 2015 Çarşamba Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

İSTANBUL 'da hava durumu raporuna göre kar yağışı bugün öğle saatlerinde etkisini artıracak. Bu arada Meteoroloji Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir ile Kütahya'da da yoğun kar yağışı uyarısı yaptı.

İstanbul’a bugün beklenen yoğun kar yağışı Hadımköy'de başladı. Kar yağışının bugün tüm İstanbul'da etkili olması bekleniyor.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM görevlilerinin yaptığı uyarıların ardından beklenen kar yağışı Hadımköy’de başladı. Akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı bugün özellikle öğle saatlerinde etkisini arttırarak sürdürmesi bekleniyor.
SICAKLIK 10 DERECE DAHA DÜŞECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Analiz Uzmanı Hayrettin Akoğlu, yaptığı açıklamada, bugünden itibaren hissedilir derecede azalacak sıcaklığın, hafta sonuna kadar 5-10 derece daha düşeceğini ifade etti.

Ani sıcaklık düşüşlerinin yaşlıları, hastaları ve çocukları etkileyebileceğine dikkati çeken Akoğlu, ülkenin büyük bölümünde etkili olan kar yağışının da devam edeceğini söyledi.
İSTANBUL EKSİ 6 DERECEYİ GÖRECEK

Don ve buzlanmaya karşı sürücüleri uyaran Akoğlu, şunları kaydetti:

"Bu uyarımız İstanbul'un yanı sıra Marmara'nın doğusu ve ülkenin diğer bölgeleri için geçerlidir. İstanbul'da bu gece sıfır derece olan hava sıcaklığının yarın gece, eksi 6 civarında olmasını bekliyoruz. Gece sıcaklıkları çok düşecek. Don ve buzlanma görülebilir. Ayrıca yarın gece saatlerinden sonra Marmara Bölgesi'nin tamamında poyraz etkili olacak."

Poyraz nedeniyle deniz, hava ve kara ulaşımının da zaman zaman aksayacağını belirten Akoğlu, kuvvetli rüzgarın etkisinin bugün ve çarşamba günü de devam edeceğini söyledi.

Akoğlu, poyrazın Ege ve Akdeniz bölgelerinde de etkili olacağını anlatarak, özellikle Doğu Anadolu'nun batısında çok kuvvetli kar yağışlarının görülebileceğini, soğuk havanın ülke genelinde etkili olacağını bildirdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum