ABD'li bir hava yolu şirketi yolcunun sürekli hangi şarkıyı söylemesinden dolayı uçak acil iniş yapmış

ABD'li bir hava yolu şirketi yolcunun sürekli hangi şarkıyı söylemesinden dolayı uçak acil iniş yapmış
2013'te ABD'li bir hava yolu şirketinin sefer yapan uçağında bir yolcunun sürekli hangi şarkıyı söylemesinden dolayı uçak acil iniş yapmak sorunda kalmıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2013'te ABD'li bir hava yolu şirketinin sefer yapan uçağında bir yolcunun sürekli hangi şarkıyı söylemesinden dolayı uçak acil iniş yapmak sorunda kalmıştır 

A- Oops' .. I Did It Again

B- My Heart Will Go On

C- U Can't Touch This

D- I Will Always Love You

Doğru Cevap: I Will Always Love You

Durmaksızın şarkı söyleyen kadın, uçağa acil iniş yaptırdı. Kadın indirildikten sonra uçak yoluna devam etti.
American Airlines’tan yapılan açıklamaya göre, Los Angeles-New York seferini yapan uçak, yüksek sesle şarkı söyleyerek diğer yolcuları rahatsız eden bir bayan yolcu nedeniyle Kansas City’ye acil iniş yapmak zorunda kaldı.
Sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan cep telefonu görüntülerinde, uçak acil iniş yaptıktan sonra görevliler tarafından uçaktan indirilen bayan yolcu, Whitney Houston’ın, "I Will Always Love You" şarkısını söylerken görülüyor.
Kansas City havalimanı sözcüsü Joe McBride, Amerikan ABC News kanalına yaptığı açıklamada, söz konusu yolcunun, "uçakta kargaşaya yol açtığı ve federal havacılık kurallarını ihlal ettiği" için havalimanı polisi tarafından gözaltına alındığını söyledi.
McBride, ismi açıklanmayan kadının sorgulandıktan sonra serbest bırakıldığını, ancak tekrar uçağa binmesine izin verilmediğini bildirdi. Sözcü, bayan yolcunun bir taksiyle havalimanından ayrıldığını belirtti.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.