Adrese göre okul sorgulama

Adrese göre okul sorgulama
Adrese göre okul sorgulama, çocuğum hangi okula gidecek, E Okul adrese göre anaokulu, ilkokul ve lise kayıt sorgulama ekranı detaylar haberimizde...

Yeni okul kayıt dönemine kısa bir süre kalması nedeniyle ebeveynler, çocuklarını hangi okullara gönderebileceklerini merak ediyorlar. Devlet okullarında eğitim görecek olan okul öncesi, 1'inci ve 5'inci sınıf öğrencilerin kayıtları ikametgah bilgileri esas alınarak e-Okul sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan E-Okul sistemi ile birlikte öğrencilerin hangi okula gidebilecekleri öğrenilebiliyor. Çocuğunuzun okula başlama yaşını sorgulamak için MEB’in “https://e-okul.meb.gov.tr/yasHesap.aspx” adresini kullanabilirsiniz.

Çocuğunuzun hangi okula gideceğini ve eğitim hayatı ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri E-okul Yönetim Bilgi Sistemi internet adresine girerek "Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi" ekranına tıklayın.

Daha sonrasında öğrencinin T.C kimlik numarası ve okul numarasını girerek sisteme kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

KAYIT EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

2
15
1
3
3
2
112
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum