Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Başarı Sıralaması

Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Başarı Sıralaması
2019 Üniversite yerleştirme sonuçlarına göre Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölümü olan üniversitelerde ki yerleşim durumuna göre taban puanları, tavan puanları, kontenjanları hakkında bilgiler vereceğiz.

2020 Üniversite sınavına giren adaylar Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz. Bu puanlar 2018 Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2020 TYT ve AYT yani YKS ye girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamalarını göz önünde bulundurmalılar. Ayrıca sınav sisteminin değişmesinden dolayı yerleştirme sıralamalarında ve puanlarında değişmeler olabilir. Sayfamızdaki verilerin tamamı ÖSYM tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır.

# Not: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bölümü 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması 

Sıralama sütununda “dolmadı” yazan bölümlere o bölümün kontenjanından daha az kişi yerleşmiş ve kontenjanının tamamını dolmamıştır. Özetle barajı geçen ve varsa sıralama barajını geçen her aday o bölüme yerleşebilirdi.

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü Kont. Taban Puanı Başarı Sırası
GAZİ ÜNİVERSİTESİ Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği SAY 20 256,44658 316137
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği SAY 15 241,56940 383381
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği SAY 16 Dolmadı Dolmadı
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği SAY 4 Dolmadı Dolmadı

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum