Ağustos 2015 Öğretmen Atamaları Ne Zaman Yapılacak? Kılavuz ve kontenjanlar ne zaman açıklanacak?

Ağustos 2015 Öğretmen Atamaları Ne Zaman Yapılacak? Kılavuz ve kontenjanlar ne zaman açıklanacak?
Ağustos ayında 37 bin öğretmenin atanacağını daha önce açıklanmıştı. Peki öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Atama kılavuzu ne zaman yayınlanacak?

Bu yazımızda sizlere 2015 Öğretmen Atamaları hakkında bilgiler vereceğiz. İşte detaylar....


MEB'den aldığımız bilgilere göre 2015 Ağustos öğretmen ataması 37 bin olacak. Bunun yanısıra 5 Bin Dershane öğretmeni ataması yapılacak. Ağustos 2015 Öğretmen atama puanları nasıl olur? Hangi Branş ne kadar tama yapacak?

En Çok atama yapılacak branşlar!

27 Haziran 2014 Cuma günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda MEB Bakanı Nabi Avcı’nın, Branşlara göre öğretmen ihtiyaçları hakkında verdiği bilgiler göz önünde bulundurularak aşağıdaki branşların atamada daha ön sıralarda yer alınması beklenmektedir.

Bu branşlar; İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Rehberlik, İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Türkçe, Fen ve Teknoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Özel Eğitim, Beden Eğitimi, Türk Dili ve Edebiyatı, Bileşim Teknolojileri Öğretmenlikleri yer almaktadır.

"Hiç kimse vazgeçilmez değildir ve hiç kimse kendini vazgeçilmez sanan aptal değildir..."

Daha fazla bilgi ve haber için tıklayınız.


Vigtor Hugo

EgitimSistem.Com Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.