Aktüerya Başarı Sıralaması

Aktüerya Başarı Sıralaması
2020 yılında Üniversite tercihi yapacak olan ve Aktüerya bölümünü seçecek üniversite adayları için Aktüerya Taban ve Tavan puanları ile 2019 YKS yerleştirme başarı sıralamasını sitemize ekledik.

2020 TYT–AYT (YKS)’ye girenler aşağıda yer alan 2019 Aktüerya taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz. Bu puanlar son dört yılın Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2020 TYT ve AYT yani YKS ye girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamalarını göz önünde bulundurmalılar.

Ayrıca sınav sisteminin değişmesinden dolayı yerleştirme sıralamalarında ve puanlarında değişmeler olabilir. Sayfamızdaki verilerin tamamı ÖSYM tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır. Yökatlastan alınmıştır.

Not: Bu haberimizi cep telefonu ve tabletten okuyorsanız tabloları tam olarak görebilmek için yatay ekran kullanınız.

Aktüerya Bilimleri Bölümü hangi puan türü ile öğrenci alacak : SAYISAL

Aktüerya Bilimleri Bölümü hangi üniversitelerde var : Marmara,  ve Selçuk Üniversitesinde var.

Aktüerya Bölümü 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması :

Sıralama sütununda “dolmadı” yazan bölümlere o bölümün kontenjanından daha az kişi yerleşmiş ve kontenjanının tamamını dolmamıştır. Özetle barajı geçen ve varsa sıralama barajını geçen her aday o bölüme yerleşebilirdi.

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü Kont. Taban Puanı Başarı Sırası
MARMARA ÜNİVERSİTESİ Aktüerya (Yüksekokul) SAY 60 254,23252 325033
MARMARA ÜNİVERSİTESİ Aktüerya (Yüksekokul) (KKTC Uyruklu) SAY 1 Dolmadı Dolmadı
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Aktüerya (Fakülte) SAY 30 Dolmadı Dolmadı

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.