I. Dünya Savaşının sona erdiği yıl doğan biri II. Dünya Savaşının sona erdiği yılda kaç yaşında olur

I. Dünya Savaşının sona erdiği yıl doğan biri II. Dünya Savaşının sona erdiği yılda kaç yaşında olur
Almanya'nın teslim olduğu ve I. Dünya Savaşının sona erdiği yıl doğan biri Japonya'nın teslim olduğu ve II. Dünya Savaşının sona erdiği yılda kaç yaşında olur sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Almanya'nın teslim olduğu ve I. Dünya Savaşının sona erdiği yıl doğan biri Japonya'nın teslim olduğu ve II. Dünya Savaşının sona erdiği yılda kaç yaşında olur 

A- 19
B- 23
C- 27
D- 31

Doğru Cevap: 27

I. Dünya Savaşı, 28 Temmuz 1914'te başlayan ve 11 Kasım 1918'de sona eren Avrupa merkezli küresel savaş. II. Dünya Savaşı'na dek Dünya Savaşı veya Büyük Savaş olarak adlandırılmıştır.
II. Dünya Savaşı, 1939'dan 1945'e kadar süren küresel bir savaş. Büyük güçler dahil olmak üzere, dünya ülkelerinin birçoğu bir araya gelip iki karşıt askeri ittifak oluşturdular: Müttefikler ve Mihver.
1945 - 1918 = 27

3
0
0
4
5
7
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.