Antalya Belek Üniversitesi Akademik Takvim

Antalya Belek Üniversitesi Akademik Takvim
2023-2024 eğitim yılı Antalya Belek Üniversitesi akademik takvimi, sınav tarihleri ne zaman, üniversite ne zaman açılacak, detaylar haberimizde..

Antalya Belek Üniveritesi 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Akademik Takvimi

GÜZ YARIYILI AKADEMİK TAKVİMİ

Dersler 2 Ekimde başlayacak ve 12 Ocak tarihinde sona erecektir. 20-24 Kasım tarihlerinde dönem arası sınavları yapılacak. 15-26 Ocak tarihlerinde dönem sonu sınavları yapılacak. 5-9 Şubat tarihlerinde bütünleme sınavları yapılacak. 18-22 Şubatta tek ders sınavları yapılacak.

BAHAR YARIYILI AKADEMİK TAKVİMİ

Dersler 19 Şubatta başlayacak ve 31 Mayıs tarihinde sona erecektir. 1-5 Nisan tarihlerinde dönem arası sınavları yapılacak. 3-14 Haziran tarihlerinde dönem sonu sınavları yapılacak. 24-28 Haziran tarihlerinde bütünleme sınavları yapılacak. 8-12 Temmuz tarihlerinde tek ders sınavları yapılacak.

Önemli Not : Antalya BelekÜniversitesi Akademik Takviminin güncel haline ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Tıkayınız

Etiketler :
1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.