AÖF İlahiyat Final Sınav Soru ve Cevapları 2016 | Açık Öğretim Sınavı Yorumları - 23-24.01.2016

AÖF İlahiyat Final Sınav Soru ve Cevapları 2016 | Açık Öğretim Sınavı Yorumları - 23-24.01.2016
23 Ocak 2016’da yapılan AÖF İlahiyat Sınav Soruları ve cevapları merak eden öğrenciler için haberimizin devamında yer alıyor. Binlerce öğrencinin merakla beklediği Açık Öğretim İlahiyat soruları zor muydu?

AÖF final sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? AÖF final sınavı soru ve cevapları hangi tarihte açıklanacak ? AÖF sınav soru ve cevap anahtarları ne zaman açıklanır? İşte 2016 AÖF sınavına dair detaylar...

AÖF soruları ve cevaplarının hafta içi yayınlanması, AÖF sınav sonuçlarının ise 20 gün açıklanması tahmin ediliyor.

Bu haftasonu yapılacak olan açıköğretim fakültesi final sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanır ? Anadolu Üniversite Açık Öğretim Fakültesi üzerinden ulaşacağınız internet adresinde bulunan linki tıklayarak, Sınav Yayınlama Sisteminde giriş yaptıktan sonra,  ara sınav sorularına ulaşmak için Oturum Kodları sayfasından sorularına ulaşmak istediğiniz dersin sınavının hangi oturumda gerçekleştiğini bulunarak ilgili sorulara ve cevap anahtarına ulaşabilirsiniz. 

AÖF sınav soruları ve cevap anahtarları için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
11 Yorum