Arkadaşınızla yaşadığınız bir sorunu uzlaşarak çözmek için ona bir öneri mektubu yazınız

Arkadaşınızla yaşadığınız bir sorunu uzlaşarak çözmek için ona bir öneri mektubu yazınız
Arkadaşınızla yaşadığınız bir sorunu uzlaşarak çözmek için ona bir öneri mektubunu yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Uzlaşma, bir problemin ortadan kalkması için yapılan anlaşma olarak tanımlanabilir.

Sevgili Arkadaşım Hasan,

Cuma günü tiyatro kulübü konusunda yaşadığımız anlaşmazlık konusunda çok üzgünüm. Tiyatro kulübünde sadece bir kişilik yer varken, ikimizi davet etmeleri ve kendi aramızda kimin kulübe girmesi gerektiğini söylemeleri bence üzücüydü.

Her ne kadar ikimiz de gelecekte oyuncu olmak istesek de, ben tiyatro kulübüne girmekten vazgeçtim. Artık sen girebilirsin. Ben aslında aynı zamanda astronomi kulübüne girmeyi istiyordum fakat emin değildim.

Senin bu kulübe ne kadar girmek istediğini biliyorum ve bundan daha önemli bildiğim şey ise arkadaşlığımızın hepsinden önemli olması. Bu yüzden ben arkadaşlığımız için, seni mutlu etmek için tiyatro kulübünü feda etmeye hazırım. Umarım bu fikrimi sen de beğenirsin arkadaşım.

111
626
69
65
70
1292
322
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum