2022 AUZEF bahar dönemi final sınav giriş yerleri

2022 AUZEF bahar dönemi final sınav giriş yerleri
AUZEF bahar dönemi final sınavlarına katılacak olan öğrenciler AUZEF 2022 bahar dönemi final sınav yerleri belli oldu. AUZEF sınav giriş belgesi AKSİS ekranı üzerinden erişime açıldı. İşte detaylar...

AUZEF final sınav dönemi 4 oturumda yapılacak ve sınavları ders yoğunluğuna göre Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle oturumlarında yapılabilir. Açık öğretim Fakültelerinden olan İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavlarının tarihleri daha önce sınav takviminde açıklanmıştı. AUZEF final sınavları 4-5 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacak. Sınav giriş yerleri açıklandı.

2022 yılı İstanbul Üniversitesi AUZEF final sınavlarının giriş belgelerine kullanıcı adı ve şifre ile https://sinav.istanbul.edu.tr adresinden ulaşılabilmektedir. Sınavlara girecek öğrenciler “Sınav Merkezi Tercihi” döneminde seçtikleri sınav merkezlerinde olmak zorundadır.

Açıköğretim programları sınavlarında dört yanlış cevap bir doğruyu götürürken, uzaktan öğretim programlarında başarı notu hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır. Ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %40, bitirme/telafi sınavının ise %60’tır.

AUZEF sınav tarihleri

  • Bitirme sınavları 4 - 5 Haziran 2022
  • Telafi sınavları 2 - 3 Temmuz 2022
  • Mezuniyete Üç Ders Sınavı 24 Temmuz 2022

2
0
1
0
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.