Banka ATM'sine giren bir fare yaklaşık 100.000 lire değerindeki parayı yiyerek haberlere konu olmuştur

Banka ATM'sine giren bir fare yaklaşık 100.000 lire değerindeki parayı yiyerek haberlere konu olmuştur
Geçen yıl hangi ülkede bir banka ATM'sine giren bir fare yaklaşık 100.000 lire değerindeki parayı yiyerek haberlere konu olmuştursorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Geçen yıl hangi ülkede bir banka ATM'sine giren bir fare yaklaşık 100.000 lire değerindeki parayı yiyerek haberlere konu olmuştur

A- Hindistan

B- İngiltere

C- Çin

D- Güney Kore

Doğru Cevap: Hindistan

Hindistan'da ATM'ye giren fareler yaklaşık 9 milyon lira değerindeki parayı yedi. ATM'yi tamir etmeye gelen görevliler parçalanmış paraları görünce büyük şok yaşadı.

Hindistan'da çalışmayan bir ATM'yi açan görevliler gördükleri karşısında şoke oldu. Farelerin 9 milyon lirayı yiyerek parçaladığı ortaya çıktı.

Fareler 9 milyon lirayı yedi

Assam'da bir ATM'nin arıza vermesi üzerine bir mühendis olay yerine ulaştı. Tinsukia bölgesinde ATM iki gündür çalışmadığı bilgisi üzerine ATM'nin içi açıldı. Mühendisin karşısına çıkan manzara ise korkunçtu.
Banknotların üzerinde fare ölüleri bulundu
Business Today'in haberine göre, toplamda 12.38 lakh (Hint para birimi 1 lakh=100.000 Rupi) Türk lirasıyla yaklaşık 9 milyon banknotun tamamen tahrip edilmiş durumdaydı.
 
Hindistan Devlet Bankası'na ait olan ATM'deki banknotların üzerindeyse fare ölüleri bulundu. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, tahrip edilmemiş banknotlar yetkililer tarafından düzeltilmeye çalışılıyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.