Beko çalışma saatleri nedir

Beko çalışma saatleri nedir
Beko mağazaları sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor, saat kaça kadar açık? Beko bayilerinin çalışma saatleri, mesai saatleri ve çalışma günleri yani hangi günler açık, hangi günler kapalı yazımız devamından okuyabilirsiniz.

Beko Bayilerinin Çalışma Saatleri

Beko bayileri sabah saat 08:30’da açılmakta ve akşamları da saat 20:00’de kapanmaktadır. AVM'lerde ise sabah 10:00'da açılıyor, akşam ise saat 22:00'de kaoanıyor.

Beko sabah saat kaçta açılıyor :

Beko şubeleri sabahları saat 08:30’da AVM'ler ise saat 10:00'da hizmet vermeye başlamaktadırlar.

Beko akşam saat kaçta kapanıyor :

Beko bayileri akşamları saat 20:00’de AVM'ler ise saat 22:00'de kapanmaktadır.

Beko hafta sonu açık mı / çalışıyor mu :

Beko bayileri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri de açıktır. Ancak Pazar günü bayiler kapalıdır. AVM'lerdeki bayiler haftanın 7 günü hizmet vermektedirler.

Beko bayramda açık mı / kapalı mı :

Beko bayileri Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda bayramın ilk iki günü kapalıdır. AVM'lerdeki bayiler haftanın 7 günü hizmet vermektedirler. Ancak 1 Ocak, 1 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde hizmet verirler.

Beko Genel Müdürlük Çalışma Saatleri :

İstanbul Şişli'de bulunan genel müdürlük binası hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ) sabah saat 08:00 ile akşam saat 17:00 saatleri arasında çalışmaktadır.

Beko Servis Çalışma Saatleri

Harta içi çalışma saatleri : 08:00 - 20:00

Cumartesi çalıçma saatleri : 08:00 - 20:00

Çalışma saatleri bölgelere göre değişiklik gösterebilmektedir. Size en yakın servisin çalışma saatlerini aşağıdaki telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

Beko Servis numarası : 444 0 888

Beko yetkili servislerine buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

BEKO HİZMET MERKEZİ 444 0 888

Beko hizmet merkezi (çağrı merkezi), konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile siz değerli müşterilerilerine, haftanın 7 günü, 24 saat canlı hizmet vermektedir.

Türkiye’nin her noktasından hizmet merkezi numaralarını 444 0 888’ü alan kodu çevirmeden arayabilir ve bizlere ulaşabilirsiniz.

2
2
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.