Coğrafi ortamın sürdürülebilir (doğal ortam ile uyumlu) bir şekilde kullanılmasının doğanın geleceği açısından önemi nedir

Coğrafi ortamın sürdürülebilir (doğal ortam ile uyumlu) bir şekilde kullanılmasının doğanın geleceği açısından önemi nedir
Coğrafi ortamın sürdürülebilir (doğal ortam ile uyumlu) bir şekilde kullanılmasının doğanın geleceği açısından önemi nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Soru : Coğrafi ortamın sürdürülebilir (doğal ortam ile uyumlu) bir şekilde kullanılmasının doğanın geleceği açısından önemi nedir?

Canlıların yaşaması insanların da yaşaması gibi düşünülebilir. Çünkü Şöyle diyelim besin zinciri en altta otları sonra otcul hayvanları sonra etcil hayvanları barindirmakta olup böylece doğa da ki denge boaulmamakta

Coğrafi ortamın sürdürülmesi önemlidir. Çünkü, bu olay besin zincirinin korunmasına besin zincirinin korunmasida insanların yaşamlarını surdurmelerine etkendir.

Coğrafya ve coğrafi unsurların korunması gerekir. Bu nedenle doğal hayatın korunması için coğrafyanın korunması gerekir. Coğrafi ortamın sürdürülebilir olması için doğallığının korunması gerekir.

Doğal çevrenin bozulmadan durması ve canlılık faaliyetlerinin devam etmesi için coğrafi konumun doğal hayat ile sürdürülebilir olması gerekir. Doğanın geleceği ve korunması için bu gereklidir.

17
31
46
8
8
48
19
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.