Çorum’da 6 Ocak 2015 Salı Okullar Tatil mi

Çorum’da 6 Ocak 2015 Salı Okullar Tatil mi
Çorumda Okullar Tatil Edildi mi? – Çorum’da 6 Ocak 2015 Salı Okullar Tatil mi?

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 6 Ocak Salı günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 6 Ocak 2015 salı Günü Hangi İllere ve İlçelere Kar Tatili Var ?

ÇORUM

Olumsuz hava şartları nedeniyle il merkezi ve ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ile 13 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi. Açıklamada, hamile ve engelli personelin de bugün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

6 Ocak 2015 Salı Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

ÇORUM'da hava nasıl olacak, meteoroloji son bilgileri açıkladı. Gece başlayan kar yağışı etkisini daha da arttırdı. Sıcaklıklar yarın en düşük seviyeye ulaşacak ve -14 dereceyi görecek. Uzmanlar don ve buzlanma için vatandaşları uyardı. Peki Çorum'da okullar tatil edildi mi? Bu konuda henüz bir açıklama yok.

EN SOĞUK GÜN YARIN

Yarın en soğuk olacak. Sıcaklıklar -14 dereceye kadar düşecek. Kar yağışının gün boyu aralıklarla şiddetini arttırarak devam etmesi bekleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
4 Yorum