Dağılan hangi müzik grubuna 2000 yılında birleşip turneye çıkmaları .için 1 milyar dolar teklif edilmiş ama bu teklif grup üyeleri tarafından kabul edilmemiştir

Dağılan hangi müzik grubuna 2000 yılında birleşip turneye çıkmaları .için 1 milyar dolar teklif edilmiş ama bu teklif grup üyeleri tarafından kabul edilmemiştir
Dağılan hangi müzik grubuna 2000 yılında birleşip turneye çıkmaları .için 1 milyar dolar teklif edilmiş ama bu teklif grup üyeleri tarafından kabul edilmemiştirsorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Dağılan hangi müzik grubuna 2000 yılında birleşip turneye çıkmaları .için 1 milyar dolar teklif edilmiş ama bu teklif grup üyeleri tarafından kabul edilmemiştir

A- ABBA

B- Pink Floyd

C- Spice Girls

D- Eagles

Doğru Cevap: ABBA

ABBA 2000 Yılında Yeniden Birleşmek İçin Neden 1 Milyar Düştü?

İsveçli pop grubu ABBA , "Dancing Queen", "Mamma Mia" ve "Money, Money, Money" gibi hit şarkılardan sorumludur.
İki setin ardından çiftler - Agnetha Fältskog ve Björn Ulvaeus ve Benny Andersson ve Anni-Frid Lyngstad - ABBA dünya çapında 380 milyondan fazla albüm ve single sattı ve tüm zamanların en iyi satan üçüncü grubu. Kraliçe ve Rolling Stones'in önünde.
 
Fakat 1979'da başarılarının doruğunda Fältskog ve Ulvaeus boşandılar. Lyngstad ve Andersson bunu 1981'de sonradan bıraktı. 1982'de grup ayrıldı.
2000 yılında, isabetlerinin birçoğunun yeniden canlanmasıyla, bir Amerikan-İngiliz konsorsiyumu grubu, 100 gösteriye yeniden katılmak için 1 milyar dolar teklif etti, ancak teklifi reddettiler . Çevrimiçi
Bunu perspektife koymak için, gruba 25 farklı Major League Baseball takımının ve bazı ülkelerin GSYİH'larının değerinden daha fazla teklif verildi. Potansiyel olarak grubun her bir üyesinin reddettiği 250 milyon dolar.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
20 Yorum