Evinizde kullandığınız alet ve teknolojik ürünlerin olmaması durumunda yaşayabileceğiniz zorluklar

Evinizde kullandığınız alet ve teknolojik ürünlerin olmaması durumunda yaşayabileceğiniz zorluklar
Evinizde kullandığınız alet ve teknolojik ürünlerin olmaması durumunda yaşayabileceğiniz zorluklar nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Evinizde kullandığınız alet ve teknolojik ürünlerin olmaması durumunda yaşayabileceğiniz zorluklar neler, evdeki elektronik aletleri sırasıyla yazalım…

  • Buzdolabı olmasaydı yiyeceklerin uzun süreli taze kalması diye birşey olamazdı. Aldığımız herşeyi 1-2 gün içinde bozulurdu ve sürekli sürekli markete gitmemiz gerekirdi.
  • Çamaşır makinesi olmasaydı çamaşırları elde yıkamak gerekirdi. Tabi bu zorluk olacağı için elbiselerimize sürekli değişmek yerine uzun süreli giymek demekti. Sonunda sağlık sorunlarına bile yol açabilecek bir durum.
  • Ütü yine en önemli aletlerden biridir. Ütü olmasaydı insanlar güzel giyinemezdi, herşey kırış mırış olurdu.
  • Bulaşık makinesi olmasaydı bulaşıkları yıkamak hem zaman kaybı hem de su israfı olacaktı. Tatlı su kaynaklarının sınır olduğu günümüzde önemli bir tasarruftur bulaşık makinesi.
  • Televizyon olmasaydı iletişimde eksiklik olurdu. Dünyada ve ülkemizde neler oluyor bir çok şeyden habersiz olurduk.
  • Ocak olmasaydı yemek pişirmek için evlerimizin bahçelerinde ateşler yakmak zorunda kalacaktık.

834
181
533
164
78
34
34
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.