Gelecekte bilginin korunmasında, yaygınlaştırılmasında ve aktarılmasında hangi gelişmeler

Gelecekte bilginin korunmasında, yaygınlaştırılmasında ve aktarılmasında hangi gelişmeler
Gelecekte bilginin korunmasında, yaygınlaştırılmasında ve aktarılmasında hangi gelişmelerin yaşanacağını düşünüyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bilginin korunması, yaygınlaştırılması, aktarılması her zaman en önemli meselelerden biri olmuştur. Yazının icadı ile başlayan süreçte kütüphanelerin kurulması en büyük hamlelerden biri olmuştur. Eğitim ve öğretim kitaplarla yapılmıştır. Bu nedenle kitap bilginin taşınması, korunması ve aktarılması için günümüzde de en önemli araçlardan biridir.

Gelecekte bilginin korunmasına, yaygınlaştırılmasında ve aktarılmasında günümüzde de olduğu gibi bilgisayar sistemlerinin kullanılması ve daha ileri teknolojiler sayesinde -arttırılmış gerçeklik- bilginin ulaştırılması ve uygulanması daha kolay bir hale gelecektir. Bu nedenle teknik gelişmeler oldukça önemli bir yere sahiptir. Bilimin gelişmesi her zaman çok değerli olmuştur.

Bence insanlara çip takılacaktır. Böylece herkes bir çok bilgiyi enselerine monte edilen çiplerden hazır şekilde öğrenme şansına sahip olacaktır. Ayrıca göze de ince bir zardan vericiler takılacak. Böylece aranan her şey o verici sayesinde kolayca yüklü yerlerden yansıyarak görülmüş olacak.

520
485
360
130
85
100
150
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.