Geoteknik Sıralama 2022

Geoteknik Sıralama 2022
2022 yılında Üniversite bölüm tercihi yapacak olan ve 2 Yıllık (Önlisans) Geoteknik bölümünü seçecek üniversite adayları için Geoteknik Taban puanları ile 2021 TYT Yerleştirme Başarı sıralamasını bir araya getirdik.

Bu puanlar 2021 Üniversite yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2022 TYT’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. 2021-2022 2 Yıllık (Önlisans) Geoteknik Taban Puanları ve Başarı Sıralaması :

2022 TYT'ye girenler aşağıda yer alan 2 Yıllık (Önlisans) Geoteknik Bölümü taban puanları, 2 Yıllık (Önlisans) Geoteknik başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

2 Yıllık (Önlisans) Geoteknik bölümü hangi üniversitelerde var : Dokuz Eylül, Manisa Celal Bayar ve Fırat Üniversitesidir.

2 Yıllık (Önlisans) Geoteknik bölümü hangi puan türü ile öğrenci alıyor : TYT

# Not-1: Bu sayfadaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Tercih yapmadan önce ÖSYM'nin son yayınladığı kılavuzu inceleyip ona göre tercih listenizi hazırlayınız.

# Not-2: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Sıralama sütununda “dolmadı veya tercih edilmedi” yazan bölümlere o bölümün kontenjanından daha az kişi yerleşmiş ve kontenjanının tamamını dolmamıştır. Özetle barajı geçen ve varsa sıralama barajını geçen her aday o bölüme yerleşebilirdi.

2 Yıllık (Önlisans) Geoteknik 2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması:

Üniversite AdıBölümPuan
T.
Kont.Taban
P.
Başarı
S.
Dokuz Eylül Ü. (İzmir) (Devlet)GeoteknikTYT40208,431324568

Etiketler :
1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.