Öğretmenlerin il dışı nakil sonuçları açıklandı

Öğretmenlerin il dışı nakil sonuçları açıklandı
Milli Eğitim Bakanlığı, il dışı nakil sonuçlarını açıkladı. İller arası yer değiştirme tayin sonuçları açıklandı. 2021 yılı öğretmenlerin iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı.

Görev yaptıkları illerden farklı illere tayin olmak isteyen öğretmen adaylar görev yaptıkları illerde topladıkları puan düzeyine ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan il listesine göre başvuru işlemleri sona erdi. Sonuçların açıklanmasıyla beraber vatandaşlar MEBBİS ekranından sonuçlara ulaşabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yaptığı açıklama,

2021 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları ile 23 İl Kapsamında İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları

  • MEBBİS Kullanıcı Hesabınız ile Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız
  • e- Devlet Kullanıcı Hesabınız İle Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.