LYS Sınavı saat kaçta başlayacak

LYS Sınavı saat kaçta başlayacak
LYS sınavı saat kaçta başlayacak? Sınav kaçta sona erecek, 2016 ÖSYM LYS1 Matematik sınavı başlama saati ile lys sınavı kaç saat sürecek? Sınav kaçta bitecek sorularının cevabı haberimizde.

LYS sınavı saat kaçta başlıyor? sorusu yarın matematik sınavına girecek olan üniversite adaylar tarafından merak ediliyor. 2016 LYS sınav giriş yerlerinin açıklanmasından sonra  lisans yerleştirme sınavının ilk oturumu olan sosyal bilimler sınavı 18 Haziran cumartesi bugün gerçekleşti.

Sınav yarın yapılacak olan ikinci oturum olan LYS1 matematik sınavı ile devam edecek. Sınava giren adaylar haziran ayı içerisinde 5 oturum şeklinde gerçeklecek olan 2016 LYS sınavı ne zaman bitecek? sorusunun cevabını aramaya başladılar. 2016 sınav takvimine göre, son bir kaç yıldır 5 oturum şeklinde yapılan LYS sınavlarının ilki olan Sosyal Bilimler sınavından sonra sırası ile matematik, yabancı dil, fen bilimleri ve son olarak edebiyat - coğrafya sınavı ile son bulcak. Üniversite eğitimi tercihlerinde büyük bir etkisi olacak olan sınavlar yıl içerisinde YGS ve LYS olmak üzere iki dönem halinde gerçekleşiyor. 2016 yılı LYS sınav başvuruları 1 Nisan tarihinde başladı ve 14 Nisan tarihinde sona erdi. LYS sınav tarihleri ve sınav başlama saatleri ile matematik sınavı saat kaçta?

LYS 1 MATEMATİK SINAVI NE ZAMAN SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK

Lisans yerleştirme sınavının ikinci oturu olan LYS 1 Matematik sınavı yani LYS-1: Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (Matematik) sınavının sınav tarihi 19 Haziran 2016 (Pazar) günü Saat10.00 da gerçekleşecek. Sınavın süresi 135 dakika olacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.