Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 2023 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 2023 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
2023 TYT–AYT (YKS)’ye girenler aşağıda yer alan 2021 Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği taban puanları, Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Başarı Sıralaması 2022 ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Bu puanlar 2022 Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2023 TYT ve AYT yani YKS ye girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamalarını ve taban puanlarını göz önünde bulundurmalılar. Sayfamızdaki verilerin tamamı ÖSYM ve YÖK tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır.

Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümü hangi üniversitelerde var : Bakü, Hoca Ahmet Yesevi ve Nahçıvan Devlet Üniversitesidir.

Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümü hangi puan türü ile öğrenci alıyor : DİL

Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 2023 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Üniversite AdıBölümün AdıPuan TürüKont./YerTaban PuanıBaşarı Sırası
Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Ü. (Türkistan-Kazakistan) (Yurtdısı Vakıf)Rus Dili ve Edebiyatı ÖğretmenliğiDİL5/5186,464116023

# Not-1: Bu sayfadaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Tercih yapmadan önce ÖSYM'nin son yayınladığı kılavuzu inceleyip ona göre tercih listenizi hazırlayınız.

# Not-2: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü 2022 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması:

Üniversite AdıBölümKont.Taban
P.
Başarı
S.
Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Ü. (Türkistan-Kazakistan) (Yabancı)Rus Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği10233,4066954

25
25
26
31
27
26
25
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.