2018 Bahçeşehir Okulları Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı

Bahçeşehir Koleji Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı 24 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak. 4. 5. 6. 7. sınıf öğrencilerinin katılabileceği sınavda öğrencilerin aldıkları başarılara göre eğitim bursu verilecek.

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı ile ilgili detaylar ve Bahçeşehir Koleji Öğrenci Seçme Sınavı ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.

4. 5. 6. 7. sınıf öğrencileri 24 Şubat 2018 tarihinde, 9. 10 ve 11. sınıf öğrencileri de 17 Şubat tarihinde sınava girecekler.

1994 yılında İstanbul Bahçeşehir'de hizmet vermeye başlayan Bahçeşehir Koleji, çağdaş ve kaliteli eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmak amacıyla Türkiye'nin farklı şehirlerinde okullar açmaya başladı. Bahçeşehir Kolejleri bir çok ilde ve ilçede kurumsal bir eğitim kurumu olarak kaliteli bir eğitim sunmaktadır. Tüm Bahçeşehir okulları kampüslerinde düzenlenecek olan Bahçeşehir Okulları Okula Kabul ve Bursluluk Sınavına başvurmak ve detaylı bilgi için size en yakın Bahşeşehir Kolejine başvurabilirsiniz.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

17 ve 24 Şubat tarinde uygulanan 4, 5 6. 7, 8., 9., 10. ve 11. Sınıf Okula Kabul Sınav Sonuçları açıklandı. Sonuçlara buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yayınevi - Okul - Özel Eğitim Kursları - Etüt Merkezi Sınavları Haberleri