2018 PTT Sınav Sonuçları

PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, 12 Ağustos 2018 PTT personel alımı yazılı sınav soruları yayınlandı. 5 bin PTT personel alımı için 12 Ağustosta uygulanan sınavın sonuçları merak edilmeye başlandı.

2018 PTT SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

12 Ağustos tarihinde yapılan PTT personel alımı sınav sonuçlarının açıklandı sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

PTT Sınav sonuçlarına ulaşamak için tıklayınız

5 bin PTT memur alımı sınav sonuçları ne zaman belli olacak? 

2018 yılı itibariyle düzenlenen PTT personel alımı sınav sonuçları için heyecan dorukta. Geçtiğimiz günlerde açıklanan sınav soru ve cevaplarının ardından memur adayları gözünü şimdide sonuçlara çevirdi. Peki PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı) sınavı baraj puanı kaç olarak belirlendi. İşte detaylar...

PTT sınav sonuç tarihiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Yazılı ve sözlü sınav sonucu, PTT’nin internet adresi ya da Gazisem üzerinden ilan edilecek. Yapılan ilan tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak. Sınav sonuçları hakkında bir gelişme olduğu takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

PTT SINAVI BARAJ PUANI KAÇ OLARAK BELİRLENDİ?

PTT personel alım sınavından 70 puan ve üstü alanlar;
Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonlarına başvuru yapabilecek

PTT personel alım sınavından 60 puan ve üstü alanlar;

Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Bankacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Pazarlama), Gişe ve Büro Görevlisi (Lojistik), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (PTT'de çalışan firma elemanı), Postacı, Postacı (PTT'de çalışan firma elemanı) pozisyonlarına başvuru yapabilecek.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.

Sınav Sonuçları Haberleri