A.T.O.M (Akıllı Test Okuma Modülü) - Sözün Özü Yayınları

A.T.O.M (Akıllı Test Okuma Modülü) - Sözün Özü Yayınları Tıkla öğren

Sadece bilgisayarınızın web kamerasını kullanarak 2 sn'de deneme sınavlarınızı, testlerinizi okutup; sonuçlarınızı, konu analizinizi, karneninizi, diğer öğrenciler arasındaki başarı sıranızı anında görebilmek ister miydiniz?

Sözün özü Yayınlarını diğer yayınlardan ayıran en temel fark, Kullandığı Atom teknolojisi ile (Akıllı test Okuma Modülü) öğretmenlerin ve velilerin öğrencilerini hafta hafta hatta gün gün takip edebilmelerini sağlamaktadır. Öğretmen ve veli öğrenciyi yakından izleyebileceği için öğrencinin eksikliğini kolayca tespit edilip, giderilecektir. Sözün özü yayınları, Atom teknolojisini tüm ürünlerinde (Dıt Test, Okul Artı Kitabı, yakında çıkarılacak olan Branş denemelerinde ve aylık uygulanacak olan Akıllı denemelerinde) kullanmaktadır.
Akıllı test okuma modülüne www.ditokuma.com ile Ücretsiz üyelik olunabilir. Sözün özü yayınlarının tüm dokümanlarını, denemeler, okul artı kitapları, soru bankaları Dıt testleri ve Akıllı Denemeleri bu sistem ile anında değerlendirmeye imkan sağlıyor.
Öğrenci kendi çözdüğü testi ülke genelinde o testi çözen ve ditokuma.com da okutan diğer öğrencilere göre kıyaslama ve konumunu görme imkanı sunuyor.
Atom (Akıllı Test Okuma Modülü) a ücretsiz olarak üye olabilirisiniz
 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
Yorumlar (17)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SINAV Haberleri