AÖF sınav soruları - Açıköğretim AÖF 12-13 Aralık 2015 sınav soruları!

AÖF sınav soruları ile karşınızdayız. Açıköğretim AÖF 12-13 Aralık sınavlarının sorularını ve cevaplarını haberimizden görebilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Güz Dönemi Ara sınavları 12-13 Aralık 2015 tarihinde yapılıyor. Öğrenciler sınav sorularını 'açıklandığında' buradan görebilirler. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını da sizlerle paylaşıyoruz. İşte AÖF sınav soruları, cevap anahtarları ve merak edilen tüm detaylar.

AÖF sınav sorularını görmek için hemen tıkla. Açıköğretim AÖF sınav sorularıve cevap anahtarlarını sizler için haberimizde paylaşıyoruz. 12 ve 13 Aralık 2015 tarihinde yapılan AÖF sınavlarının sorularını haberimizden görebilirsiniz. 2015-2016 Güz dönemi ara sınavlarına uzun zamandır hazırlanan öğrenciler sınavlardan başarılı olabilmek için ter döktü. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakültelerinde eğitim gören öğrenciler sabah saat 09.30'da sınavlara girerek başarılı olabilmek için yarıştı. Sınav sorularını ve cevap anahtarlarını aşağıda verdiğimiz bağlantıdan görebilirsiniz. AÖF sınav sorularının yayınlanmasının ardından buradan görebilirsiniz. İşte Açıköğretim AÖF 12-13 Aralık sınav soruları ve cevapları.

AÖF sınav soruları ve cevap anahtarlarını görmek için tıklayınız (Sorular yayımlandığında bu adreste olacak)

Sınav Soru ve Cevapları ile Sınav Sonuçlarının İnternette Yayımlanması

Geçmiş yıllara ait sınav soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden yayımlanmaktadır. Ayrıca dönem içerisinde yapılacak olan ara sınavı ve dönem sonu sınavı soru ve cevapları sınavların ardından açıklanmaktadır.

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde açıklanmakta olup sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

AÖF - AUZEF - ATAAOF-ANKUZEF Haberleri