Dershanem Olmasaydı ? - #dershanemolmasaydı

Ülkemizdeki tüm dershane öğretmenleri, öğrenciler, veliler ve dershanelerin kapatılmasının oluşturacağı sıkıntılara tepkili olan tüm vatandaşlar tepkilerini dile getiriyor.

12 Kasım Pazartesi günü 19:00 - 20:30 saatleri başlatılması planlanan etkinliğe şimdiden yüzbinlerce insan katılım sağlamaya başlamıştır.

Ülkemizdeki tüm dershane öğretmenleri, öğrenciler, veliler ve dershanelerin kapatılmasının oluşturacağı sıkıntılara tepkili olan tüm vatandaşlar tepkilerini dile getiriyor. 12 Kasım Pazartesi günü 19:00 - 20:30 saatleri başlatılması planlanan etkinliğe şimdiden yüzbinlerce insan katılım sağlamaya başlamıştır.

Ünlü sosyal medya platformu Twitter üzerinden #dershanemolmasaydı etiketi ile tepkilerini dile getiren vatandaşlar dershanelerin mevcut eğitim sistemimiz içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu belirtmektedirler.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

EĞİTİM Haberleri