E-Okul Yönetici Girişi – Yönetim Bilgi Sistemi (e-okul.meb.gov.tr)

e-Okul girişi, okulların açılmasıyla birlikte yeniden notlarını görüntülemek isteyen öğrenciler, veliler ve öğretmenler tarafından günün en çok merak edilen konularından birisi.Peki e-Okul öğretmen girişi nasıl yapılır? İşte detaylar...

E-Okul Karne Sonuçları ekranında öğrenciler sınav sonuçlarını, karne notlarını, e-okul devam durumlarını e-okul sisteminden sorgulayabilirler. E-Okul Karne Sonuçları için linki takip edebilir ya da aşağıdaki ekrandan E Karne uygulamasını kullanabilirsiniz.

e okul sisteminden karne notlarınıza artık internetin olduğu her ortamdan ulaşabilirsiniz. Bu bilgilere ulaşmak için neler gerekli peki: İlk önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın sağladığı e-okul ilköğretim veli bilgilendirme sitesine giriyoruz. Daha sonra Resimdeki işaretli alanları doğru bir şekilde doldurunuz.

e okul Karne Notu Öğrenme Anlatımı:

1 Numaralı bölgeye Güvenlik Kodunu yazın.
2 Numaralı bölgeye öğrencinin TC. Kimlik numarasını giriniz.
3 Numaralı bölgeye de öğrencinin Okul Numarasını giriniz.

E OKUL VELİ-ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

e okul Yönetim Bilgi Sistemi Anlatımı:

1 Numaralı bölgeye Güvenlik Kodunu yazın.
2 Numaralı bölgeye kullanıcı adını giriniz.
3 Numaralı bölgeye de şifrenizi giriniz.

E OKUL YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ...

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

HABERLER Haberleri