Möbleli ne demek

Möbleli ne demek, möbleli nedir, möbleli ev ne demek bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Möbleli; emlak sektöründe sıkça kullanılan bir terimdir ve "eşyalı" anlamına gelir. Bu terim çoğunlukla kiralık dairelerde karşımıza çıkar ve konutun, içindeki temel eşyalarla birlikte kiralanmasını ifade eder.

İçinde eşyası bulunan daire olarak ifade ediliyor. Dayalı döşeli olarak da ifade edilen möbleli evlerde kira bedelini, taşınmazın içerisindeki eşyalar da etkiliyor. Bu tarz evler genellikle emlakçılar aracılığı ile kiraya veriliyor. möbleli evleri, genellikle bekarlar veya öğrenciler tercih ediyor.

Möbleli daire kiralarken yapılan kira sözleşmesinde daire ile birlikte kiralanan eşyaların niteliğine ilişkin bilgiler de yer alır. Kiralayanın ve kiracının adres ve kimlik bilgileri, sözleşme başlangıcı, sözleşme sonu aylık ya da yıllık kira bedeli, kiralanan dairenin mevcut durum ve kullanım şekline ilişkin maddelerin yanı sıra kiralanan daire ile birlikte teslim edilen eşyalar da sözleşmeye dahil edilir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.

HABERLER Haberleri