Sivas O'nu Okuyor Sınav Sonuçları - Proje kapsamında sınav yapıldı

Sivas O'nu Okuyor Sınav Sonuçları - Proje kapsamında sınav yapıldı

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Sivas Eğitimciler Derneği işbirliğinde başlatılan "Sivas O'nu Okuyor" kitap okuma kampanyası kapsamında kentte sınav yapıldı. Hazreti Muhammed'in hayatını anlatan kitaplardan soruların yer aldığı sınav, il merkezinde 9, ilçelerde ise 10 okulda yapıldı. Bu yıl ilk defa düzenlenen sınava ortaokul, lise ve yetişkin-üniversite kategorilerinde 10 bin kişinin müracaat ettiği bildirildi. Sivas Eğitimciler Derneği Sekreteri Erdal Koksal, 'Sivas O'nu Okuyor' projesini Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla başlattıklarını belirterek, "Peygamber Efendimizin hayatını tanıdıkça O'nun ahlakıyla ahlaklandıkça biz dünyanın daha yaşanılabilir bir yer olacağına inanıyoruz. Bu amaçla bu projeyi gerçekleştirdik" dedi. Yarışma sonuçlarının 13 Mayıs'ta açıklanacağını belirten Koksal, dereceye girenlere netbook, Iphone, IPad, tablet bilgisayar, bisiklet, fotoğraf makinesi, MP5 ve yetişkin-üniversite kategorisinde birinciye 2 bin, ikinciye ise bin 500 lira olmak üzere çeşitli ödüller verileceğini söyledi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.

SINAV Haberleri