ŞOK Market çalışma saatleri

Şok market sabah saat kaçta açılıyor, Şok market akşam saat kaçta kapanıyor ŞOK Market resmi ve dini bayramlarda çalışıyor mu, Şok kaçta açılıyor, Şok kaçta kapanıyor? Detaylar haberimizde...

Şok market saat kaçta açılıyor

Şok market genel olarak Türkiyede Bim'den sonra yoğun olarak bulunan marketler zinciridir. Şok marketin çalışma saatleri aşağıdaki gibidir,

  • Hafta içi ve Hafta Sonu Açılış Saati : 09:00
  • Hafta içi ve Hafta Sonu Kapanış Saati: 21:00

olmaktadır.

Not: Bazı şubeler saat 08:00'de açılmaktadır.

Öğle arası vermiyor, yalnızca Cuma günleri 1 saatlik cuma namazı arası veriyor. Resmi tatil günlerinde çalışıyor. Dini bayramlarda ise Kurban bayramının 1. günü saat 13:00 de açılıyor saat 20:00 de kapanıyor.

Şok market saat kaçta kapanıyor

Şok market akşamları saat 21:00'de kapanıyor. Kasa kapama işlemleri nedeniyle son 10-15 dakika da giriş kapıları kapanıyor.

Şok Market bayram tatilinde çalışıyor mu?

Şok market Ramazan Bayramında 1. gün saat 12:00'dan sonra müşetilerine hizmet veriyor, Kurban bayramında ise 1 gün tatil, 2 günden itibaren müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.

HABERLER Haberleri