Töder Sınavları nerelerde uygulanıyor

Töder Sınavlarının hangi kurumlarda nerelerde uygulandığı konusunda bilgiler vereceğiz.

Töder her yıl Türkiye Geneli YGS, TEOG ve LYS sınavları yapmkatadır. Yılda 2 kez YGS Sınavı (Kasım ve Şubat aylarıda), 2 adet TEOG Sınavı (Kasım ve Nisan aylarında) 1 adette Mayıs ayında LYS sınavı yapmaktadır.

Bu sınavlar Türkiyenin her ilinde yaklaşık 1400 kurumda (Lise, Temel Lise, Özel Öğretim Kursu, Etüt Merkezi) yapılmaktadır. Genel olarak kurumlara incelediğimizde ise Final, Sınav, Uğur, Açı kurumlarında sınavlar yapılmaktadır. Örnek olarak aşağıdaki linkten YGS Sınavına katılan kurumların listesine bakabilirsiniz.

Bizde sizler için TÖDER Sınavları ile ilgili LGS ve YKS Cevap Anahtarı ve Sınav Sonuçları konularında sitemizden bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğiz.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.

İlgili Haberler

Töder TEOG sınav tarihleri
Töder YGS sınav tarihleri
2016-2017 Töder LYS sınav tarihleri

SINAV Haberleri