Tarihe yön vermiş insanların kişiliğinin oluşmasında annelerin rolü nedir

Tarihe yön vermiş insanların kişiliğinin oluşmasında annelerin rolü nedir
Tarihe yön vermiş insanların kişiliğinin oluşmasında annelerin rolü nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Tarihe yön vermiş insanların kişiliğinin oluşmasında annelerin rolü hakkında kısa bilgiler vereceğiz.

Bilinen bir gerçek ki çocuğun gelişen kişiliği ve benliği üzerinde anne-baba tutumları güçlü bir etkiye sahiptir. Edison ve annesi örnek verilebilir. Edison 7 yaşında başladığı okuldan algılama güçlüğü sorunu nedeniyle uzaklaştırıldığında annesi ona evde eğitim verdi. Thomas Edison, "Beni ben yapan annemdir. Çok haklıydı, benden çok emindi. Yaşamak için bir şeyler yapmam gerektiğini ve kimsenin beni hayal kırıklığına uğratmaması gerektiğini anladım" diyerek annesinin hayatındaki önemini vurgulamıştır.

Ya da Michael Jackson ve annesi. Michael tarafından hep desteklenmiştir. Michael Jackson, her zaman annesinin onun solo kariyerini desteklediğini ve ona minnet duyduğunu söylemiştir. Çocuklarının kariyerini olumlu etkileyen bu anne 1985 yılında yılın annesi seçilmiştir.

53
4
79
2
2
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.