Türklerde uzun süreli hapis cezalarının verilmemesinin nedenleri neler olabilir

Türklerde uzun süreli hapis cezalarının verilmemesinin nedenleri neler olabilir
Türklerde uzun süreli hapis cezalarının verilmemesinin nedenleri neler olabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çünkü göçebe yaşam tarzı sürekli göçmek demektir. Her durumda her şekilde. Yani biri hapiste fazla kalırsa göç etmeleri zorlaşırdı.

Türkler göçebe bir hayat tarzı sürerlermiş. Bu hayat tarzında adından da anlaşılacağı gibi sürekli göç etmek zorundalarmış. Bu göçebe yaşamın artıları olduğu gibi eksileri de varmış. Bu göçler sırasında yer değişikliği yapıldığı için hapiste olan bireyleri zapt etmek zor olmuştur. Bu yüzden de Türkler insanları bu göç zamanları gelmeden çıkarıp, işlerini kolaylaştırmak istemişler. Bu davranışın ne kadar etik olduğuna gelirsek, bence hiç doğru bir yaklaşım değildir. Sorunu anlıyorum ve bu durumu kolaylaştırmak için bunun nasıl gerekli olabileceğini de ancak o hapisteki insanlar içinde topluluğa ciddi zarar verecek kişiler bulunabilir ve tahminen de vardır.

68
39
66
37
36
40
134
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum