2024 İOKBS sınav sonuçları açıklandı

2024 İOKBS sınav sonuçları açıklandı
Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı.

Millî Eğitim Bakanlığı İOKBS Sonuçları Açıklandı: Burs Kazanan Öğrenci Sayısı!

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları yayımlandı! 21 Nisan 2024 tarihinde 829 yurt içi ve 2 yurt dışı sınav merkezinde, 3 bin 816 okul ve 58 bin 410 salonda gerçekleştirilen sınavın sonuçlarına göre, devlet koruması altında olan ve diğer kanunlarla burs hakkı tanınan öğrencilerin tamamına burs imkânı sağlandı. Toplamda 70 bin öğrenci, başarılı olarak burs almaya hak kazandı. Sonuçlara ulaşmak için detaylara göz atabilirsiniz.

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 Pazar günü 829 yurt içi ve 2 yurt dışı sınav merkezinde 3 bin 816 okul ve 58 bin 410 salonda gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın sonuçları açıklandı.

Devlet Koruması altında olan ve diğer kanunlarla burs hakkı tanınan ve sınava katılan 4 bin 519 öğrencinin tamamına burs imkânı sağlandı.

Sınav sonucuna göre 70 bin öğrenci başarılı olarak burs almaya hak kazandı.

Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız

2
1
2
1
2
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.