2014 Açık Öğretim Fakültesi AÖF tek ders sınav tarihi

2014 Açık Öğretim Fakültesi AÖF tek ders sınav tarihi
Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2013-2014 öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini geçtiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır.

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı, 2013-2014 öğretim yılında tek dersten başarısız olan ve bu dersini geçtiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır. Tek ders sınavı aşağıda belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

1. Kayıtlı olduğu bölüm/programda tüm dersleri alan ve tek dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.

2. Öğrencinin sınava gireceği tek derse 2013-2014 öğretim yılı güz veya bahar döneminde kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.

3. Başarısız olduğu tek dersten (DZ), (YZ) harf notu alan öğrencilere tek ders sınav hakkı verilmez.

4. Uygulamalı dersler (laboratuvar, pratik çalışma ve benzeri uygulamalı dersler) için tek ders sınav hakkı verilmez.

5. Tek ders sınav notu dönem sonu sınavı notu yerine geçer. Başarı notu, dönem içi notları ile tek ders sınav notunun yüzdelik bilgileri dikkate alınarak belirlenir.

6. Tek ders sınavı sonucunda hesaplanan başarı notuna göre öğrencinin harf notu, ilgili dönemde o dersten bağıl değerlendirme sonunda oluşan harf notu aralıkları dikkate alınarak belirlenecektir.

7. Her ne sebeple olursa olsun tek ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenciler için mazeret sınavı yapılmaz. Tek ders sınavına girmeyen öğrencilerin dönem sonu harf notları geçerli olacaktır.

8. Tek ders sınavı 20 Temmuz 2014 Pazar günü saat 14:00′de Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Samsun, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa ve cezaevinde olup tek ders sınavına girebilecek öğrenciler için bulundukları illerdeki cezaevlerinde gerçekleştirilecektir.

9. 20 Temmuz 2014 Pazar günü tek ders sınavının yapılacağı illerde ve KKTC/Lefkoşa’da bulunan AÖF büroları 10:00 – 15:00 saatleri arasında açık olacaktır.

10. Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz tek ders sınavına gireceği sınav ilini, 26-27 Haziran 2014 tarihlerinde TC kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu” linkinden sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 444 10 26 nolu Öğrenci Etkileşim Merkezi’ni arayarak değiştirebilirler. Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.

Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Fakültelere Kayıtlı Öğrenciler İçin Tek Ders Sınav Duyurusu

Başlangıç Tarihi :19/06/2014

Bitiş Tarihi :31/07/2014

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.