2015-2016 Ahi Evran Üniversitesi Yatay Geçiş Başvuruları

2015-2016 Ahi Evran Üniversitesi Yatay Geçiş Başvuruları
Bu yazımızda sizlere 2015-2016 Ahi Evran Üniversitesi Yatay Geçiş Başvuruları hakkında bilgiler vereceğiz.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde Fakültemize yatay geçiş için başvuruda bulunacak öğrencilerin aşağıdaki hususlara dikkat ederek başvuruda bulunmaları gerekmektedir:
1) Fakültemize, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde YÖK Başkanlığı tarafından belirlenen kontenjanlar dahilinde yatay geçiş yoluyla öğrenci alınacaktır. (KONTENJANLAR İçin Tıklayınız)
2) Başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuruda bulunmadan önce, üniversitemizin yatay geçiş yönergesini inceleyerek Üniversitemize ve Fakültemize yatay geçiş için gerekli şartları taşıyıp taşımadıklarını öğrenmelerinde fayda görülmektedir. (YÖNERGE ve ŞARTLAR İçin Tıklayınız)
3) Şartları taşıyan ve başvuruda bulunmak isteyen adayların Yönergede belirtilen belgeleri eksiksiz tamamlayarak, Üniversitemiz Akademik Takviminde belirtilen yatay geçiş başvuru tarihleri olan 20 Temmuz-14 Ağustos 2015 tarihleri arasında başvuruda bulunması gerekir. Belirtilen tarihlerden önce ve/veya sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmaz. (GEREKLİ BELGELER İçin Tıklayınız)
4) Birden fazla (Normal Öğretim ve İkinci Öğretime) başvuruda bulunacak adaylar her bir başvuru için yeni bir başvuru evrakı hazırlamalıdır.
5) Yurtdışından geçiş için yapılan başvurularda adayın kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunun Yükseköğretim Kurulunca tanındığını gösterir belge, kurumunu tanıtan katalog, pasaportun giriş-çıkış vizelerinin vurulduğu sayfaların fotokopisi ayrıca eklenecektir.
6) Başvuru dilekçesi. (DİLEKÇE İndirmek İçin Tıklayınız)
7) Posta Yolu ile başvuracakların, iletişim adresi olarak aşağıdaki adresi kullanmaları gerekmektedir. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Terme Caddesi 40100 MERKEZ/KIRŞEHİR

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.