2016 AÖF sınav soruları | 4-5 Haziran AÖF sınav soru ve cevapları (Tıkla Öğren)

2016 AÖF sınav soruları | 4-5 Haziran AÖF sınav soru ve cevapları (Tıkla Öğren)
2016 AÖF soru ve cevapları hakkında merak ettiğiniz detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 4-5 Haziran günleri arasında yapılan AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandığı andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.

Binlerce adayın merakla beklediği 2016 AÖF soru ve cevapları hakkında merak ettiğiniz detaylara ulaşabilirsiniz. İşte 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenecek Aöf bahar dönemi dönem sonu sınavları hakkında merak ettiğiniz detaylar...

4-5 Haziran AÖF Bahar Dönemi soru ve cevaplarına haberimizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Binlerce adayın girdiği Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi dönem sonu sınavlar Pazar günü sona erecek. Sizde haberimizden yararlanarak AÖF soru ve cevaplarına en kolay ve hızlı bir biçimde ulaşabilirsiniz. Peki 2016 AÖF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? 2016 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak ettiğiniz o detaylar...

4-5 HAZİRAN AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

Daha önceki zamanlarda sınav sonuçları için internet adreslerine girme zorunluluğu vardı. Ancak günümüzde elektronik posta yöntemiyle bu gibi işlemler oldukça kolay bir halde öğrenilebilmektedir. Açıköğretim fakültesi öğrencileri sınav sonuçlarını da artık internet üzerinden kolayca öğrenebilmektedir. Yeni uygulamada sınav sonuçları okulun uyguladığı bir sistem ile öğrencilerin e-posta adreslerine iletilmektedir.

AÖF SORU VE CEVAPLARINA NASIL ULAŞABİLİRİM?

AÖF sınav sorularına ve cevaplarına size vereceğimiz link sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz... Bu sayfadaki “Oturum Açmak İçin Tıklayınız” seçeneğine tıklayınız. Eğer sisteme kayıtlı değilseniz sisteme giriş yapmanız mümkün değildir. Şifrenizi unuttuysanız “Şifremi Unuttum” seçeneğine veya “Tek Kullanımlık Kod ile oturum açmak istiyorum” seçeneğine tıklayıp, tek kullanımlık bir kod edinmeniz gerekmektedir. Kod edinmek için de “Kod edinme isteğinde bulunun” seçeneğine tıklayınız. Kod edinmeniz için açılacak olan sayfada bulunan ilgili yerlere bilgilerinizi yazdıktan sonra tek kullanımlık kodunuzu ekranda yazmış olduğunuz telefon numarasında kısa mesaj olarak görebilirsiniz.

Eğer açıköğretim sisteminde öğrenci kaydınız bulunuyorsa sizden istenen sisteme kayıtlı T.C. kimlik numarası veya E-Posta adresi bölümünü doldurduktan sonra sisteme kayıtlı olan şifrenizi yazıp “Oturum Aç” seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra işleminizi ilgili alandan seçerek gerçekleştirebilirsiniz.

4-5 Haziran AÖF sınav sonuçları buradan açıklanacaktır: TIKLAYIN...

2016 AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde açıklanmakta olup sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

2016 AÖF sonuçları buradan açıklanacaktır: TIKLAYIN...

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.