2018 7. Sınıf İOKBS Soruları ve Cevapları

2018 7. Sınıf İOKBS Soruları ve Cevapları
3 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan 7. Sınıf İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumlar Bursluluk Sınav Soru ve Cevaplarının ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

MEB İOKBS Sınav Soruları 3 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 6. Sınıf İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumlar Bursluluk Sınavı için İOKBS sınav sorularını merak eden okuyucularımız için hazırladığımız sayfamızda, sınav soruları ve cevapları 2018 yılı için için bulabileceksiniz.

3 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan İlköğretin ve Ortaöğretim Kurumlar Bursluluk Sınavı (İOKBS 2018) soru kitapçıkları ne zaman açıklanacak?

3 Haziran 7. Sınıf İOKBS sınav soruları ve cevapları MEB tarafından yayınlanır yayınlanmaz eş zamanlı olarak sitemizde açıklanacak ve yukarıdaki linkimiz aktif hale gelecektir. Böylece İOKBS sınav soruları ve cevapları için meb açıkladığı zaman bu sayfadan öğrenebilecekler. 

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarları 3 Haziran öğleden sonra açıklanmasını bekliyoruz. Soru ve cevaplar açıklandığı anda sitemize eklenecektir.

Not : Aşağıdaki soru ve cevaplar 2016-2017 yılına aittir.

2016 7. Sınıf A Kitapçığı için tıklayınız
2016 7. Sınıf B Kitapçığı için tıklayınız

İOKBS SINAVI SAAT KAÇTA BALKAYACAK KAÇTA BİTECEK

5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11 inci sınıfların sınavı, 03 Haziran 2018 yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle 10.00’da merkezî sistemle aynı anda başlayıp, tek oturum olarak yapılacaktır. Sınavda 4 (dört) seçenekli 100 soru sorulacak, sınav süresi 120 dakika olarak uygulanacaktır. Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrenciler en geç saat 09.30’da Fotoğraflı Sınav Giriş Belgelerinde belirtilen salona alınmak üzere hazır bulunacaktır. Öğrenciler sınava gelirken yanlarında “Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi” ile kimlik belgeleri (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport), koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi bulunduracaktır.

Kaynak:Ensonhaber

69
69
128
31
31
98
31
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.