Aktif Yatırım Bankası iş ilanları

Aktif Yatırım Bankası iş ilanları
Bu yazımızda sizlere Aktif Yatırım Bankası iş ilanları personel alımları hakkında bilgiler vereceğiz.

Aktif Yatırım Bankası A.Ş.-AKTİF BANK

1999 yılında Çalıkbank adıyla kurulmuş, unvanını 2008 yılında Aktif Bank olarak değiştirmiş olan bankamız, perakende bankacılıkta müşteriyi şubeye gitmek zorunda bırakmayacak süreçlerle, müşteri neredeyse orada olma prensibi ile ürün ve hizmetlerini alışverişin yapıldığı yerlerde konumlandırarak, yaygın bir şube ağının yarattığı maliyete katlanmadan, bu maliyet avantajını müşterileri ve iş ortakları ile paylaşan "Doğrudan Bankacılık" iş modelini benimsemiş ve Türkiye'nin ilk ve tek "Doğrudan Bankası”dır.

Büyüyen deneyimli bankacılık kadrosuyla, kullanılan güncel teknolojiler ile güvenli, düşük enerji tüketimi ile çevreci, güçlü donanım ve ağ alt yapısı ile hızlı, mobil uygulamaları destekleyen sistemleri ile esnek ve güvenli teknolojiler ile, hedeflediği müşteri kitlelerine uygun olarak yenilenen kurumsal kimliğiyle Aktif Bank, güçlü ve esnek operasyonel arka planı ve sürekli genişleyen uluslararası ticaret ağı ile kurumsal bankacılık müşterilerinin de her işlerini paylaştıkları ticaret ortakları olma yönünde önemli mesafe almaktadır. İlişkide bulunduğu çevreyi mutlu etme anlayışından beslenen “Şehir Bankacılığı Modeli” ile Aktif Bank, şubeleştiği şehirlerde sadece bankacılık hizmetleriyle ekonomiye değer katmayı değil, şehir halkının gündelik yaşam kalitesini de kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Aktif Bank, “bölgesel finansal güç olma stratejisi” doğrultusunda Arnavutluk'ta yer alan iştiraki Banka Kombetare Tregtare (BKT) ile yakın coğrafyalarıda içine alan bir büyüme stratejisiyle beraber, sıra dışı bir hizmet organizasyonu olmak misyonu doğrultusunda, yeniliğe ve fark yaratmaya bünyesine katacağı yeni üyeler ile birlikte devam edecektir.

·         Doğrudan Bankacılık modelini Türkiye'ye getiren yenilikçi,

·         Türkiye ve çevresinde "bölgesel bir güç" haline gelen global,

·         "Kurumsal iş ortağı" olarak hızlı, pratik ve yaratıcı bir Aktif Bank için hep birlikte yol alalım..

Aktif Bank iş ilanları için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.