AÖF – Açıköğretim Büro Web Hizmetleri (aofburo.anadolu.edu.tr)

AÖF – Açıköğretim Büro Web Hizmetleri (aofburo.anadolu.edu.tr)
Aöf, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından açıköğretim öğrencilerine yardım ve desteği hedefleyen web sitesidir.

Online Açıköğretim Fakültesi Bürosu aofburo.anadolu.edu.tr  adresi sayesinde açık öğretim öğrencileri öğrenci işerini buradan yaptırma kolaylığına erişmektedirler.

Açıköğretim Online Büro Web Hizmetleri

AÖF sayesinde açık öğretim ile ilgili tüm işlemlerinizi internet üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için gerekli olan ise sadece TC kimlik numaranız ve aöf şifrenizdir.Kayıt yenilemelerinin takibi, sınav sonuçları, adres değişikliği gibi eskiden Açık Öğretim Bürolarına gitmeyi gerektiren işlemler artık aöf aracılığıyla interneti olan her yerden yapılabiliyor. Bu hizmet binlerce açık öğretim öğrencisine çok büyük kolaylık sağlıyor. Böylece adaylar evlerinde oturarak açık öğretim işlemlerini yapabiliyor.

Sistem bazı tarihlerde yoğunluk dolayısıyla kilitlenebiliyor. Sitenin yoğunluk nedeniyle açılmadığı durumlarda siteye girişlerin gece denenmesi kullanıcılar tarafından faydalı oluyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.