AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı
Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin bahar dönem sonu sınav sonuçları açıklandı.
Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin bahar dönem sonu sınav sonuçları açıklandı.
 
AÜ'den yapılan açıklamaya göre, AÜ Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerinin, 2016-2017 öğretim yılı bahar dönem sonu sınavlarının değerlendirme işlemleri tamamlandı.
 
Öğrenciler, sınav sonuçlarını "https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/" internet adresinden T.C. kimlik numaralarıyla öğrenebilecek.

2017 AÖF sonuçları açıklandı, sonuç sayfası aşağıdaki linktedir. İşte AÖF sorgu sayfası:

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

aof-sinif-gecme-sistemi.jpg

AÖF 3 DERS SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sisteminde tek ders sınavı 3 derse çıkarıldı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Naci Gündoğan, Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun olmasına tek dersi kalan öğrencilerin dönem uzatmamaları için uygulanan tek ders sınavlarının, bu yıldan itibaren üç derse çıkarıldığını bildirdi. Rektör Gündoğan, sınav tarihlerini de açıklayarak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Türkiye programları için üç ders sınavı; 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü fakülte yönetim kurulu kararı ile belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye programlarına kayıtlı bulunan ve hâlen cezaevinde/tutukevinde olup üç ders sınavına girme hakkı olan öğrencinin sınavı, 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü bulunduğu ildeki cezaevinde/tutukevinde yapılacak. Yurt dışı programları için üç ders sınavı; 13 Ağustos 2017 Pazar günü fakülte yönetim kurulu kararı ile belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.”

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.